Ærøskøbing Feriehytter & Camping

 

Velkommen til Ærøskøbing Feriehytter & Camping 2021

Det er nu du skal booke din hytte eller campingplads til ferie og weekender for 2021: Påsken, pinsen og ikke mindst sommerferien skal bookes nu, hvis du vil være sikker på en plads eller en hytte.

Alle hytter er fra vinterferien nyrenoverede og med mange nye aktiviteter på Ærøskøbing Feriehytter & Camping: Sauna, udendørs fitness, legeplads, basket, mål til boldspil, bordtennis, bordfodbold, poolbord, bobspil og spil til hyggelige stunder.

Booking og kontakt Ærøskøbing Feriehytter & Camping

aeroecamping@gmail.com 

Vi har 27 hytter og 150 pladser til campingvogne og telte.

En smuk campingplads kun 50 meter fra Vesterstrand,

en vidunderlig badestrand.

Hytter ligger med smuk udsigt over havet. Det samme gør telte og campingvogne.

Ærøskøbing Feriehytter & Camping giver dig en afslappet ferie, med kvidrende fuglesang om morgenen og den mest vidunderlige solnedgang over havet om aftenen.

 

Mellem campingpladsen og Ærøskøbing ligger lystbådehavnen. Havnen hvor færgen lægger til, er der røgeri, butikker, isbar og cafeér.

 

Campingpladsen er i gåafstand til middelalderbyen Ærøskøbing med de fredede huse og toppede brosten. Her ligger cafeer, restauranter, kunsthal, museer og lækre butikker.

Der er gratis busser over hele øen, så stå på bussen i Ærøskøbing og oplev hele Ærø fra Marstal i øst til Søby i vest. Ærø er en af det sydfynske øhavs smukkeste øer med golfbane, cykelruter, vandreture og vandsport.

 

Øen har, med sine mange bakker og udsyn til havet, overalt en fantastisk natur. 

 

 

Restauranter & Butikker

 

På Ærø finder I de ultimative rammer for en billedskøn ferie. Øens romantiske idyl og charme gør den til et oplagt sted at holde ferie for hele familien.

Oplevelser i området

 

Ærø er en utrolig flot ø, der kan nydes på mange måder. Der er mange stier og veje der egner sig til dejlige cykel- og gåture. Der er blide strandlinier mod det Sydfynske Øhav og mod Østersøen finder man de mere vilde kyststrækninger.

Vores adresse

Ærøskøbing Feriehytter & Camping 

Sygehusvejen 40

5970 Ærøskøbing

Telefon: +45 51518115 

aeroecamping@gmail.com

CVR 41298332 

 

MobilePay 447125

Vi accepterer

Følg os

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Reflection
  • Trip Advisor App Icon
Show More